Mauriziaro Meat

Mauriziaro MeatS.C. MAURIZIARO MEAT S.R.L.

Proiect de construcție pentru schimbarea halei existente în hală de depozitare (depozit frig pentru carne).
Acest proiect a constat în realizarea unor modificari interioare, extinderea halei cu 5 travei pe o suprafață de 635 mp și construirea unei anexe. Extinderea halei a fost realizata din structură metalică, stâlpi HEA și ferme metalice, acoperiș sarpanta metalică în două ape cu învelitoare tablă, termoizolație polistiren și membrană termosudantă. În interiorul extinderii au fost realizate compartimente din panouri tip sandwich pentru depozite frig și gips-carton pentru compartimente administrative (birouri, vestiare, sala mese, grup sanitar). De asemenea, a fost construită și o scară de acces din beton armat.
Extinderile au fost contruite independent de clădirea existentă:

  • Copertină +loc pentru fumat – 15.58mp
  • Rezervă apă – 11.20mp
  • Cabină portar – 20mp