lucreaza cu noi

Experiența dobândită în decursul a 25 de ani au permis dezvoltarea unei societăți comerciale puternice, care s-a adaptat cerințelor și oportunităților create pe piața construcțiilor din România, firma reușind să își extindă gama de servicii din acest sector, fiind cunoscută și în Italia. Dispunem de personal calificat pentru soluționarea proiectelor indiferent de mărime și complexitate, prin găsirea și promovarea celor mai bune soluții, produse și servicii. Avem grijă ca personalul să fie foarte bine motivat și să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale.

Valorile Also Edile

 

Inovație Cautam in mod constant noi inovatii in materie de constructie si tehnologii, care sa ofere clientilor nostri informatii corecte, costuri previzibile si transparente, si servicii de incredere.

 

Experiență Experiența dobândită în decursul celor 25 de ani au permis dezvoltarea unei societăți comerciale puternice, care s-a adaptat cerințelor și oportunităților create pe piața construcțiilor din Romania.

 

Calitate Suntem într-un permanent proces de perfecționare, colaborăm cu furnizori și producători de materiale de cea mai bună calitate, cu renume în România și Italia.
Soluții complete Suntem atenți la fiecare detaliu și găsim întotdeauna soluții complete pentru a satisface exigențele clientului, asumându-ne responsabilitatea pentru serviciile prestate.